Lieve Gast , ook wij doen mee aan #helpdehoreca. Dat betekent dat u als horeca liefhebber online een waardebon van onze zaak kunt kopen. Zo geef je ons een financieel steuntje in de rug, wat we hard nodig hebben zolang de deuren gesloten blijven. En zodra we weer opengaan, ben je van harte welkom om je waardebon te verzilveren. Zo kan je iemand toch een cadeau voor z'n verjaardag geven  of als presentje voor je familie, vrienden, collega's & sportmaatjes die je een tijdje moet missen . je kan ook een eigen tekst op de bon schrijven, dan wordt hij online of per post verstuurd. bestel op www.helpdehoreca.nl of klik op het onderstaande logo.
tot snel

Wilt u alvast reserveren bel 0182-380256 en spreek onze voicemail in, of mail naar reserveren@cafedevlist.nl

 

Cafe de Vlist - een mooie locatie om te genieten met uitzicht op de rivier de Vlist.

 

Walking dinner suggesties

Voorbeeld ( voor groepen vanaf 45 personen )

Amuse Diverse crostini
Voorgerecht Carpaccio met truffel, eendenlever krullen & overjarige kaas uit de Vlist
Soepje Ossenstaart bouillon a la Irish coffea met kerrie room
Tussen gerecht Risotto met coquilles & jus van schaal & schelpdieren
Vis hoofdgerecht Griet met aardappel mousseline, spinazie & beurre blanc
Vlees hoofdgerecht  Runder lende met bitterbal van stoof & port jus
Kaas Internationale kazen met vijgen jam
Dessert

Trio van Aardbeien

 

 

5 gangen € 35,00 / 6 gangen € 41,00/ 7 gangen € 45,00

 

BORDJES PARADE € 24,50 p.p ( voor groepen vanaf  45 tot 120 personen )
 
Koud Vissers salade met gerookte zalm, paling & Hollandse garnalen
  Carpaccio van ossenhaas
   
 
Warm Gamba's met pasta & knoflooksaus
  Kipsate met nasi & kroepoek
 
Dessert Tiramisu met koffie ijs
   
BORDJES PARADE DE LUXE  € 34,50 p.p ( Voor groepen vanaf 45 tot 120 personen)
 
   
   
Koud Vissers salade met gerookte zalm, paling & Hollandse garnalen
  Carpaccio van ossenhaas
  Eendenterinne met boerderij eend
  Tonijn Tataki met sushi van zalm & avocado
   
Warm Gamba's met pasta & knoflook saus
  Kalfswang op aardappel truffel puree met spekboontjes
 
Dessert Cheescake met Bastogne koek of Boerenkaas uit Vlist