Walking dinner suggesties
Voorbeeld ( voor groepen vanaf 45 personen )
Amuse | Diverse crostini |
Voorgerecht | Carpaccio met truffel, eendenlever krullen & overjarige kaas uit de Vlist |
Soepje | Ossenstaart bouillon a la Irish coffea met kerrie room |
Tussen gerecht | Risotto met coquilles & jus van schaal & schelpdieren |
Vis hoofdgerecht | Griet met aardappel mousseline, spinazie & beurre blanc |
Vlees hoofdgerecht | Runder lende met bitterbal van stoof & port jus |
Kaas | Internationale kazen met vijgen jam |
Dessert | Trio van Aardbeien |
5 gangen € 35,00 / 6 gangen € 42,50/ 7 gangen € 47,50
|
Bordjes parade de luxe € 37,50 p.p
Koud
- Vissers salade met gerookte zalm, paling & Hollandse garnalen
- Carpaccio van ossenhaas
- Eendenterinne met boerderij eend
- Tonijn Tataki met sushi van zalm & avocado
Warm
- Gamba's met pasta & knoflook saus
- Kalfswang op aardappel truffel puree met spekboontjes
Dessert
- Cheescake met Bastogne koek of Boerenkaas uit Vlist