U kunt nu al reserveren voor onze kerstbrunch of kerst diner wilt u reserveren bel 0182-380256 of mail naar reserveren@cafedevlist.nl . bekijk onze kerstmenu's onder kopje menukaarten.

 

 

Cafe de Vlist - een mooie locatie om te genieten met uitzicht op de rivier de Vlist.

Koude voorgerechten

 

CARPACCIO VAN OSSENHAAS

​met tomatendressing, pijnboompitten & Parmezaanse kaas

€ 10,25

TRIO VAN HOLLANDSE GARNALEN

soepje, taartje & bitterbal met cocktail saus

€ 10,50
CARPACCIO VAN DE CHEF
met truffelmayonaise, rucola & overjarige kaas van Familie van Eijk uit de Vlist    
€ 10,95
Supplement eendenlever krullen € 2,00

GEROOKTE ZALM

inde Krimpenerwaard gerookt op brioche toast met  pesto mayonaise

€ 10,50

TRIO VAN WILD 

​Pate van eend , bitterbal van hertenstoof & paddestoelensoep     

 

 

Salades

 
FRANSE SALADE
met lauw- warme geitenkaas met honing op notenbrood ***    
€ 9,75
VISSERS SALADE
met gerookte zalm, gerookte paling & Hollandse garnalen      
€ 14,75

 

 

 

Soepen

 
TOMATENSOEP
op z’n Toscaans met basilicumroom   *** 
€ 5,25
MOSTERDSOEP
met Zaanse mosterd, katenspek, bosui & croutons    
€ 5,25

UIENSOEP met toast met boerenkaas uit Vlist

 

Warme voorgerechten

   

DIM SUM gefrituurde Oosterse lekkernijen

met sausjes & wasabi nootjes

€ 9,25  

DUIVELSE GAMBA’S

met piri piri saus

€ 9,25  

COQUILLES met risotto & truffel
Supplement eendenlever krullen € 2,00

€ 12,95  

PASTEITJE met wildstoof

 

Hoofdgerechten

   

ZALMFILET

met bieslooksaus

€ 18,95  

VARKENSHAAS met een saus naar keuze

( peper, champignon, gorgonzola of truffel jus)

€ 19,50  

GROTE GARNALEN  

Op Oosterse wijze met roerbak groenten

€ 19,95  

TOURNEDOS  

met een saus naar keuze ( peper, champignons, gorgonzola of truffel jus )
 of met gebakken champignons, katenspek & ui

€ 24,50  

TOURNEDOS VAN DE CHEF

 Ossenhaas met gebakken eendenlever & truffel jus

€ 29,50  

HOME MADE BURGER

 Op Brioche bol met sla, Vlister burger saus, augurk & gefrituurde ui ( Supplement Boeren kaas uit Vlist € 0,50 )

€ 14,95  

BURGER VAN DE CHEF

met truffel mayonaise , champignons  , rucola & Parmezaanse kaas   ( Supplement eendenlever krullem € 2,00)                                                                           

€ 15,95  

HERT

​met een winters garnituur & saus van vossenbessen

€ 22,50  

BIEFSTUK DE BONREPAS

Ierse biefstuk met gebakken champignons, katenspek & ui

€ 19,95  

KIPSATE

met pindasaus, atjar & kroepoek

€ 15,50  

VARKENSHAASSATE

met pindasaus, atjar & kroepoek

€ 16,50  

MIXED GRILL DE VLIST

met ossenhaas, kip, varkenshaas & kalfsbiefstuk

€ 21,50  

STEAK DE VLIST  

Argentijns gekruide kogelbiefstuk met kruidenboter

€ 18,75  

Vegetarische hoofdgerechten

   

PASTA FUNGHI

met champignons , truffel & Parmezaanse kaas

€ 16,25  

RISOTTO

met  pesto, ratatouille & geitenkaas kroketjes

€ 17,50