Diner de Vlist
Koude voorgerechten | ||
CARPACCIO VAN OSSENHAAS met tomatendressing, pijnboompitten & Parmezaanse kaas | € 11,25 | |
TRIO VAN WILD herten rosbief , een kroketje van wildstoof & paddenstoelensoep | € 13,95 | |
CARPACCIO VAN DE CHEF met truffelmayonaise, rucola & overjarige kaas van Familie van Eijk uit de Vlist | € 12,25 | |
Supplement eendenlever krullen | € 3,25 | |
GEROOKTE ZALM in de Krimpenerwaard gerookt op brioche toast met pestomayonaise | € 11,25 | |
Salades | ||
FRANSE SALADE | € 11,50 | |
VISSERS SALADE met gerookte zalm, gerookte paling & Hollandse garnalen | € 16,50 | |
Soepen | ||
TOMATENSOEP op z’n Toscaans met basilicumroom *** | € 5,75 | |
MOSTERDSOEP UIENSOEP met toastje van Boernkaas uit de Vlist | € 6,50 | |
Warme voorgerechten | ||
DIM SUM Oosterse lekkernijen uit de frituur met sausjes & wasabi nootjes | € 9,75 | |
DUIVELSE GAMBA’S met piri piri saus | € 9,95 | |
COQUILLE PASTEITJE met wildstoof uit de polder | € 14,50 | |
Hoofdgerechten | ||
ZALMFILET met bieslooksaus | € 21,50 | |
VARKENSHAAS met een saus naar keuze ( pepersaus, champignonsaus, Stroganoffsaus of truffel jus) | € 21,50 | |
GROTE GARNALEN Op Oosterse wijze met roerbak groenten | € 22,50 | |
TOURNEDOS met een saus naar keuze ( peper, champignons, Stroganoff-saus of truffel jus ) | € 26,95 | |
TOURNEDOS VAN DE CHEF Ossenhaas met gebakken eendenlever & truffel jus | € 32,50 | |
HOME MADE BURGER Op Brioche bol met sla, Vlister burger saus, augurk & gefrituurde ui ( Supplement Boeren kaas uit Vlist € 1,00 ) | € 16,95 | |
HERT met wintersgarnituur en een saus van vossenbessen | € 24,50 | |
SCHNITZEL met Stroganoff saus | € 17,95 | |
BIEFSTUK DE BONREPAS Ierse biefstuk met gebakken champignons, katenspek & ui | € 22,95 | |
KIP SATÉ met pindasaus, atjar & kroepoek | € 16,95 | |
VARKENSHAAS SATÉ met pindasaus, atjar & kroepoek | € 17,95 | |
MIXED GRILL DE VLIST met ossenhaas, kip, varkenshaas & kalfsbiefstuk | € 22,50 | |
STEAK DE VLIST Argentijns gekruide kogelbiefstuk met kruidenboter | € 21,50 | |
Vegetarische hoofdgerechten | ||
VEGA BURGER Op Brioche brood met Boeren kaas & Vlister burgersaus, met sla met augurk & gefrituurde uitjes | € 17,50 | |
PASTA DEL GIORNO Vraag ernaar | € 16,50 | |
RISOTTO met pesto, ratatouille & rucola-kaas mini kroketten | € 18,95 |