Diner de Vlist
Koude voorgerechten | ||
CARPACCIO VAN OSSENHAAS met tomatendressing, pijnboompitten & Parmezaanse kaas | € 11,95 | |
GARNALEN COCKTAIL met Hollandse garnalen | € 13,95 | |
CARPACCIO VAN DE CHEF met truffelmayonaise, rucola en overjarige kaas | € 12,95 | |
Salades | ||
FRANSE SALADE | € 12,95 | |
VISSERS SALADE met gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen | € 17,50 | |
| ||
Soepen | ||
TOMATENSOEP met basilicumroom | € 6,25 | |
MOSTERDSOEP | € 6,50 | |
Warme voorgerechten | ||
DIM SUM gefrituurde oosterse lekkernijen | € 9,75 | |
DUIVELSE GAMBA’S met piri piri saus | € 9,95 | |
COQUILLE | € 15,25 | |
Hoofdgerechten | ||
ZALMFILET met bieslooksaus | € 22,95 | |
VARKENSHAAS met saus naar keuze (pepersaus, champignonsaus of truffel jus) | € 22,95 | |
GROTE GARNALEN met gnocchi, spinazie en romige knoflooksaus | € 22,95 | |
TOURNEDOS met een saus naar keuze ( peper, champignons of truffel jus ) | € 30,95 | |
| ||
HOME MADE BURGER Op Brioche bol met sla, Vlister burger saus, augurk en gefrituurde ui Extra: boerenkaas uit Vlist €1,- | € 17,95 | |
| ||
SCHNITZEL met saus naar keuze (peper, champignon of truffel jus) | € 18,95 | |
BIEFSTUK DE BONREPAS Ierse biefstuk met gebakken champignons, spek, ui en bosui | € 24,95 | |
KIP SATÉ met pindasaus, atjar & kroepoek | € 17,95 | |
| ||
MIXED GRILL met ossenhaas, kip, varkenshaas & kalfsbiefstuk | € 23,50 | |
STEAK DE VLIST Argentijns gekruide kogelbiefstuk met kruidenboter | € 23.95
| |
Vegetarische hoofdgerechten | ||
VEGA BURGER Op Brioche brood met Vlister burgersaus, sla, augurk en gefrituurde uitjes Extra: boerenkaas uit de Vlist € 1,00 | € 17,95 | |
GNOCCHI FUNGHI met champignon en truffel | € 16,95 | |
RISOTTO met pesto, ratatouille & rucola-kaas mini kroketten | € 19,50 |
extra saus € 2,50 extra friet € 2,50